Sådan: deaktiverer Facebook

Sådan: deaktiverer Facebook

deaktiver facebook

Facebook giver dig mulighed for at 'deaktivere' din konto, eller faktisk lægge den på køl.



Ved at gå gennem deaktiveringstrinene som beskrevet nedenfor, vil din profil ikke være tilgængelig, men hvis du har kommenteret, liket eller blevet tagget på andre Facebook-profiler, kan en rest af din Facebook-profil stadig være synlig for andre.



Hvis din konto er 'deaktiveret', kan du til enhver tid genoptage den ved blot at logge ind igen.

Hvis du er sikker på, at du aldrig vil bruge din Facebook-konto igen, har vi beskrevet trinene til permanent at slette din konto.




Trin et


Klik på indstillingslogoet til højre på skærmen.


Trin to




Vælg Kontoindstillinger.


Trin tre


Vælg Sikkerhed i venstre side af skærmen.


Trin fire


Klik på linket Deaktiver din konto i bunden af Sikkerhedsindstillinger panel.


Trin fem


Udfyld detaljerne på denne side Er du sikker på, at du vil deaktivere din konto? , med særlig opmærksomhed på Fravælg e-mail: afkryds i boksen sidst på siden.


Trin seks


Udfyld din adgangskode


Trin syv


Indtast bogstaverne i 'Captcha'-boksen


Trin otte


Du vil modtage en e-mail, der bekræfter deaktiveringen. For at genaktivere Facebook-kontoen skal du blot klikke på linket i denne e-mail, eller gå til Facebook og logge ind.

find nye harddiskvinduer 10

Redaktørens Valg


HTML Heroes Farvelægning

Lærere


HTML Heroes Farvelægning

Disse HTML Heroes farvelægningsskabeloner er en fantastisk aktivitet til Safer Internet Day, især med yngre børn. Klik...

Læs Mere
Få venner online

Ungdom


Få venner online

At få venner online kan være spændende og give dig mulighed for at møde ligesindede fra komforten af ​​vores eget hjem. Folk bruger ofte sociale netværk, online chatrooms og spil til at møde deres 'stamme', det vil sige mennesker, som du føler, at du kan være dig selv og høre til.

Læs Mere