Sådan: Arkiverer din Facebook-profil

Sådan: Arkiverer din Facebook-profil

facebook

Hvad er Facebooks Enhanced Archive-funktion?

Den forbedrede arkivfunktion giver dig mulighed for at downloade en hel registrering af al din aktivitet på Facebook til dato.

Se hvert indlæg, du nogensinde har skrevet, alle billeder, du har uploadet.



en anden computer på dette netværk har den samme ip-adresse som denne computer

Arkivet, der oprindeligt blev introduceret i 2010, indeholder en kopi af det, du har delt på Facebook, såsom billeder, opslag, beskeder, en liste over venner og chatsamtaler.



Nu med den forbedrede arkivindstilling kan du få adgang til yderligere informationskategorier, inklusive tidligere navne, venneanmodninger, du har lavet, og IP-adresser, du loggede ind fra.

Hvordan arkiverer du din Facebook?


Trin et




Gå ind i dine kontoindstillinger og klik på Download en kopi af dine Facebook-data link

facebook


Trin to




På denne Download dine oplysninger side, har du 2 muligheder for dit arkiveringsprojekt. TIL) Du kan vælge dit standardarkiv ved at klikke på det grønne Start mit arkiv knap Facebook

b) Vælg dit forbedrede arkiv ved at klikke på udvidet arkiv link. Husk advarslen, som vi har fremhævet i den blå boks nedenfor, om at dit arkiv indeholder privat materiale.

windows kan ikke gemme dette tema på din computer

Facebook


Trin tre


Indtast din adgangskode og start din download. Facebook har lavet en guide til, hvilken type data du kan forvente at finde i dit arkiv, få adgang til denne guide ved at klikke på Lær mere link.

Tips til arkivering af din Facebook-konto

Dit arkiv indeholder hele din historie med Facebook.

Det kan tage lang tid at kompilere, optager meget båndbredde og kan indeholde indhold, som du måske ønsker at forblive privat, så det er måske bedst ikke at gøre det på kontoret!

hvordan tømmer jeg mit udklipsholder

Men alt er ikke, som det ser ud til med arkivfunktionen, som det blev fremhævet i juni 2013, da der blev fundet en fejl, der utilsigtet delte kontaktoplysninger, da arkiver blev oprettet.

Facebook skulle efter sigende være oprørt og flov over fejlen, som siden er blevet rettet.

Hvis du planlægger at slette din Facebook-konto permanent, vil du måske gerne downloade din forbedrede profil for at få en oversigt over, hvad du gjorde, og måske de billeder, du har uploadet.

Bemærk dog, at dine data stadig kan forblive på Facebooks servere.

Redaktørens Valg


Sådan sendes og modtages vedhæftede filer via Outlook

Hjælpecenter


Sådan sendes og modtages vedhæftede filer via Outlook

Lær hvordan du sender modtagefiler, kontakter, billeder og andre vedhæftede filer via Microsoft Outlook ved hjælp af vores trinvise vejledning her.

Læs Mere
Microsoft Outlook 2019-gennemgang

Hjælpecenter


Microsoft Outlook 2019-gennemgang

Udviklet med brugeren i tankerne, er udsigterne 2019 slanke og hurtige. Her er en hurtig gennemgang af Outlook 2019. Læs videre for at finde mere.

Læs Mere